Rabia Koyunbaşoğlu Anadolu Lisesi

Vizyon: Sürekli gelişim felsefemiz, hayatta başarılı olan öğrencilerimiz, nitelikli öğretmenlerimiz ve içimizdeki takım ruhu ile mensubu olmaktan gurur duyulan bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Öğrencilerimizi, toplumsal duyarlılığı ve sorumluluk bilinci olan, alçak gönüllü, üretken ve bilgili, akademik düzeyde başarılı, ülkesini seven bireyler olarak hayata hazırlamaktır.

Başarılar: 2014-2015 yılı Bayan Voleybol Takımımız İlçe Birincisi 2014-2015 yılı Bayan Masa Tenisi Takımımız İlçe Birincisi

Saatler: 08:30´da ders başlangıcı, 15:50´ de ders sonu.
Isınma: Doğalgazlı
Yabancı Dil: İngilizce-Almanca
Sportif Etkinlikler: Atletizm,Tenis,Futbol,Voleybol
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0354 516 07 14

WEB - https://rabiakoyunbasoglu.meb.k12.tr

Adres - Erzurum Mh. Hamam Cd. No40

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - İlçe nüfusumuz 36.038 olup, konumu itibariyle ulaşım sıkıntısı hiç yaşanmamaktadır. Çevre illere mesafesi oldukça yakın olup, buralara ulaşım sorunu bulunmamaktadır. Okul adresimiz; Erzurum Mh. Hamam Cd. No:40 Yerköy/YOZGAT

Adres - Erzurum Mh. Hamam Cd. No40

Ulaşım İlçemizden Ankara istikametine günde 2 defa tren seferi, her 2 saatte bir otobüs seferi bulunmaktadır. İl merkezine her 15 dakikada bir dolmuş seferi bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl merkezine mesafesi 40 km ve İlçe merkezinde bulunmaktadır.